Ads 468x60px

16 Ağustos 2013 Cuma

Vizyona giren filmler – 16 Ağustos

Vizyona giren filmler – 16 Ağustos

Bu hafta 6’sı yabancı, 1’i yerli 7 film vizyona girdi, haydi üniversiteli salonlara!
jOBS (Jobs)
Jobs'un ilk başarılarını izleyeceğimiz filmde aynı zamanda düşüşlerini ve tekrar ayağa kalkışlarını izleyerek bu önemli mucidin mücadelesine tanık olacağız. Yönetmenliğini Joshua Michael Stern'in üstlendiği filmin senaryosunu ise Matt Whiteley kaleme aldı.
Percy Jackson: Canavarlar Denizi (Percy Jackson: Sea of Monsters)
Çok satan roman serisinden uyarlanan fantastik gençlik filminin başrolünü Logan Lerman üstlenirken, kadroda kendisine Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson ve Jake Abel gibi genç isimler eşlik ediyor.
Göster Gününü 2 (Kick-Ass 2)
Filmin yönetmenliğini ve çizgi roman uyarlamasını bu sefer Jeff Wadlow üstlenirken ilk filmde seyrettiğimiz Aaron Taylor-Johnson, Chloë Moretz, Christopher Mintz-Plasse, Nicolas Cage ve Yancy Butler da karşımıza çıkacak isimler arasında.
Savaşın Gölgesinde (Lore)
Rachel Seiffert’ın 'The Dark Room' isimli karanlık romanından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda ilk filmi Somersault'la tanıdığımız Cate Shortland oturuyor.
Kirli Oyun (Freelancers)
Filmin yönetmenliğini Jessy Terreo üstlenirken, senaryo L. Philippe Casseus’a ait. Başrollerde ise Curtis Jackson, Forest Whitaker ve Robert De Niro’yu seyrederken kadroda yer alan diğer isimler arasında Ryan O’Nan, Matt Gerald, Beau Garrett, Malcolm Goodwin, ve Robert Wisdom da var.
Ailem İçin (At Any Price)
Filmin yönetmen koltuğu Man Push Cart, Chop Shop ve Goodbye Solo filmleriyle büyük ses getiren Ramin Bahrani'ye ait.
Tepenin Uşakları
Eşsiz Karadeniz manzaraları eşliğinde komedi ve hüznü bir araya getiren filmin yönetmen koltuğunda, ilk yönetmenlik deneyimiyle İsmet Eraydın bulunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder