Ads 468x60px

19 Ağustos 2013 Pazartesi

Dev kadronun gişe hüsranı!

Dev kadronun gişe hüsranı!

Dev kadronun gişe hüsranı!

Kadrosunda Harrison Ford, Gary Oldman gibi dev isimleri ve genç yıldız Liam Hemsworth’u barındıran “Paranoia” gişede hüsran yarattı. Film, Harrison Ford’un kariyerindeki en büyük başarısızlığı oldu.
Sinema tarihinin en büyük hasılat rekorlarına imza atan yapımların dev isimleri Harrison Ford, Gary Oldman ve Liam Hemsworth, bu yıl izleyiciyle buluşan “Paranoia” için bir araya geldi. Ancak sonuç hiç de bekledikleri gibi olmadı. Yapım bütçesi 40 milyon dolar olan “Paranoia”, gişe hasılatıyla bu yılın en başarısız filmlerinden birisi oldu.
ABD'de gösterime girdiği hafta 2 binin üzerinde sinemada izleyiciyle buluşan “Paranoia”, ilk üç gününde yalnızca 3,5 milyon dolar hasılat elde etti.
Robert Luketic’in yönetmenliğini üstlendiği film, Harrison Ford’un kariyerinde yaşadığı en büyük ilk hafta başarısızlığı oldu.
Filmin başrollerini paylaşan Harrison Ford; “Star Wars” ve “Indiana Jones”, Gary Oldman “Harry Potter” ve Liam Hemsworth ise “Açlık Oyunları” gibi Hollywood tarihinin en çok ses getiren yapımlarına imza atmışlardı.

0 yorum:

Yorum Gönder