Ads 468x60px

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Güzel bir güne: Merhaba!

Güzel bir güne: Merhaba!

Güzel bir güne: Merhaba!

Gününüze daha güzel başlamak ve pozitif olmak konusunda zorlanıyorsanız, daha güzel bir güne merhaba demek için bu 10 maddeyi uygulayın!
Gençler, hayatı güzel yaşamanın mucizevi sırrı anı yaşamakta gizli. Yani her yeni gün yeni bir güzellik demek. Her bir güne güzel ve pozitif bir başlangıç yapmak hepimizin ihtiyacı.  Günü karşılayabilmek, güneşin doğuşunu izlemek, tabiatın uyanışına tanıklık etmek çoğumuzun ihmal ettiği mucizevi şeyler. Yoğun ve stresli yaşamınızda faydalanmanız için sizlere 10 maddelik bir öneri. Deneyimlemek güzel gelecek!
1. Erken uyanmak. Özellikle sabahın ilk ışıklarında uyanmak sizi zinde yapar. Tüm yapacak işleriniz için telaş etmeden zaman bulabilirsiniz. Başarıyı getiren faktörlerden biridir.
2. Güneşin doğuşunu seyretmek. Güneşin doğuşu esnasında tabiat da uyanır ve bu anın verdiği sessizlik ve huzur yaşanmaya değerdir.
3. Meditasyon yapmak. Bizi yeni bir güne hazırlayacak, ruhunuzun derinliklerini hissedeceğiniz güzel bir meditasyon tüm gününüzün pozitif ve iyimser geçmesini sağlar.
4. Yürüyüş yapmak. Sabahın temiz havasını soluyarak yaptığınız kısa bir yürüyüş bizi hem bedenen hem de ruhen güne hazırlar.
5. Bol su içmek. Suyun faydaları saymakla bitmez. Sabah aç karna içilen bol su vücuttaki toksinlerin atılmasına yardımcı olur ve ferahlatır.
6. Temiz havayı solumak. Akciğerlerin temiz havayla dolması içinize neşe verir. Pencereyi açıp derin nefes alıp vermek yaşamı içinizde, tüm hücrelerinizde hissetmenize yardımcı olur.
7. Her şey için şükretmek. Sahip olduklarınız için kalpten şükretmek içinizde tatminkarlık ve iç huzuru arttıran çok güzel bir alışkanlıktır.
8. Elinizi kalbimize koyup nefes alıp verişimizi dinlemek. Nefes alıp verişlerinize odaklanmak sakinleştirici bir etki yapar. Düşüncelerinizden arınır ve şu ana odaklanırsınız.
9. “Bugün başkalarını mutlu etmek için ne yapabilirim” diye düşünmek. Ben merkezli sürdürdüğünüz bir yaşam içerisinde sizin dışınızdaki insanların mutluluğunu istemek ve bunu arzu etmek yaşam kalitenizi ve farkındalığınızı arttırır. Sizi alçakgönüllü yapar.
10. Gözlerinizi kapatıp “Ben bu evrenin bir parçasıyım” demek. Evrenin, kâinatın bir parçası olduğunuz hissini geliştirmek çok önemlidir. Her şey mükemmel yaratılmış ve sizler de bunun birer parçasısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder