Ads 468x60px

12 Ağustos 2013 Pazartesi

Neymiş bakalım bu Yumurta Diyeti?

Neymiş bakalım bu Yumurta Diyeti?

Siz de “yazın kalan yarısı için fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum” diyorsanız bizim önerimiz: Yumurta Diyeti!
Yumurta içeriği itibari ile son derece tok tutan bir besin. Bu özelliği de onu diyet sofralarının baş tacı yapıyor. Haşlanmış olarak tercih edilen yumurtanın hem uzun süre tok tutması hem de kalorisinin az olması nedeniyle diyet listelerinde sabah menüsünün olmazsa olmazı haline gelmiş durumda.
Yaz bitmeden daha sıkı ve fit bir vücuda kavuşmak isteyenler için bizim diyet önerimiz ise Yumurta Diyeti’nden yana oluyor.
Yumurta Diyeti’nin detayları ise şöyle:
Kahvaltı:
Sabah tüketilen yumurta, 36 saat boyunca daha az yemek yemenizi sağlıyor. Kahvaltıda protein açısından zengin olan yumurta beyazını tüketmek daha yararlı olacaktır.
Öğle Yemeği:
Ne olursa olsun öğle yemeğini atlamayın. Bu sizin daha çok acıkmanıza ve diğer öğünde gereksiz kalori almanıza neden olur. Çünkü vücut 5 saatten fazla aç kaldığı zaman, tokluk hissi veren hormonlar etkisiz kalıyor. Bu da size ilerleyen saatlerde daha fazla yemek dolayısıyla da kilo olarak geri döner!
Akşam Yemeği:
Akşam yemeğinize mutlaka salata veya çorbayla başlamaya özen gösterin. Ana yemekte ise az yağlı et veya tavuk tercih edin.
Dikkat:
Meyve suyu ve gazlı içecekler, yapay tatlandırıcı içerdiğinden gerçek şeker tüketimini tetikleyebilirler. Bu da vücudunuzun fazladan şeker ihtiyacı varmış gibi hissetmesine yol açar. Dolayısıyla canınız daha fazla şeker ister. Bu yüzden yapay tatlandırıcı içeren içeceklerden uzak durun!

0 yorum:

Yorum Gönder